Despre Mine

Numele meu este Sebastian-Dimitrie Cîrdeiu și sunt absolvent al facultății de balneo-fiziokinetoterapie și recuperare medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Pe lângă titlul de fiziokinetoterapeut obținut în urma absolvirii acestei facultăți sunt și personal trainer de aproximativ 3 ani. Sunt pasionat atât de partea de fucțional training, antrenamente de tip HIIT și tabata ori circuite, cât și de antrenamentele clasice de bodybuilding pentru dezvoltarea forței și a masei musculare.

La toate acestea se adaugă și o pasiune mai veche pentru tot ce înseamnă alimentație echilibrată și elaborarea unor planuri nutriționale individualizate și sustenabile.

Și pentru că mereu am considerat că nu pot exista rezultate fără dobândirea unei mentalități corespunzătoare, atât în ceea ce mă privește cât și a persoanelor care apelează la ajutorul meu, un alt domeniu care mi-a stârnit mereu interesul este psihologia. Și când mă refer la psihologie mă gândesc la acei factori motivatori care îi determină pe oameni să ia atitudine.

Atitudine care se traduce prin perseverență, ambiție de a-și depăși condiția de boală, de a fi mai sănătoși și a se simți mai bine în propria persoană. De a fi mai fericiți și mai împliniți cu ei înșiși.

Cea mai mare dorință și satisfacție a mea este să ajut și să motivez oamenii să treacă peste disfuncțiile aduse de o boală sau un accident, să contribui la atingerea obiectivelor voastre legate de un program de recuperare medicală prin kinetoterapie, sau a unuia de menținere și progres prin intermediul antrenamentelor personalizate de fitness.

Ca și scurt istoric personal, am practicat sportul de performanță timp de 8 ani, dintre care 5 de atletism în probele de semifond, urmați de 3 ani de ciclism montan. Am descoperit mai apoi partea de fitness și de bodybuilding, și bineînțeles kinetoterapia, domenii în care am ales să-mi continui activitatea.

 
Cum mă poți contacta?
 

E-mail: sebbcirdeiu@yahoo.com

Facebook: Sebi Cirdeiu

 
 
Live alpha !
 
 
 
 

Lasă un comentariu